Nr 51 avklarad /Anna

 

WOOP WOOP, nu kryssar jag för första grejen! :D
Igår körde jag bil olagligt. Nämner inte vilken bil och vart, för det ska ju inte vi olagliga människor avslöja ;)
Det var superläskigt, med tanke på att jag aldrig har ens provat övningskört. Men jag tog mig en bit å höll på å bajsa på mig under tiden. Så läskigt :P

51. Köra bil olagligt.

 

 


Finland here I come

Om ca en halvtimme börjar resan mot Finland och tvånget att vara utan internet och mobilen (om jag inte vill göra slut på mina pengar) i nästan 2 hela veckor. Det kommer bli en tuff kamp med tanke på att jag har en pojkvän och en bästa kompis som jag kommer sakna som tusan! 

Men jag ska försöka få dagarna att gå fort och njuta av att träffa släkt och vänner + att jag ska få börja övningsköra. Det kommer förhoppningsvis gå fort och snart är jag hemma igen :)

Sara får dock hålla i uppdateringen själv. Men det klarar hon nog galant! :D

HEJPA /Anna

gårdagen

Igår åkte jag, Sara, Elin I, Thomas och Julia till Strandbaden och badade. För mig och Sara blev det årets första dopp. Svinkallt ifall ni frågar mig. Så jag gick ifrån vattnet NÄSTAN lika fort som jag kom i :P 
Jag har blivit en riktig badkruka..

Sen åkte vi hem till Julias pojkvän Robin och åt tacos, med vitlöksbröd. Aldrig smakat men det  var mycket gott :)
När jag kom hem så försökte jag fixa min äckeldator som har gått sönder och packa ner lite grejer. Nu ska jag fortsätta. TJAO



/Anna

Måste man ha rubrik??

Hej!
 
Har inte skrivit på ett tag men till mitt försvar har jag haft fullt med med min farmor som fyllde år i torsdags och sen åkte jag bort igår.
 
Som sagt så fyllde min farmor år i torsdags, hela nittio år, helt sjukt. Iallafall så bakade vi asmycket, tror vi höll på i 2 dagar. Massa folk kom, jag fikade som en tok. Det var typ allt.
 
Och sen igår så åkte vi till min morbror i ljusdal för han fyller år idag, grattis! Vi år lite mat och hade det allmänt bra och sen idag bjöd han oss(jag och mamma) plus hans son plus flickvän på mat. Trevligt trevligt :)

Nu ska jag sova, gonatt

Sara

slappna av - hur gör man?

Idag har jag haft en chilldag. Försökt slappnat av osv. Med bärplockning, bullbak, promenad och ett varmt bad. Ändå känner jag mig inte avslappnad. Knasigt :)



/Anna




OS - invigning

Igår vare invigning av OS 2012 i London. Jag och Emil kollade på hela, i princip ;)
Det var en väääldigt maffig invigning, vissa saker var bara konstigt enligt mig, men riktigt coolt! Det måste ha tagit riktigt lång tid att komma på allt och sedan LÄRA ALLA VAD DE SKA GÖRA! Det var ju flera tusen pers där som gjorde saker å rörelser av olika slag.Väldigt snyggt gjort iaf :)



/Anna

det är dags för fredagsmys

Kvällen kommer jag tillbringa med emil! Här får ni njuta av en underbar låt ;)



/Anna

RESPEKTLÖST

Något jag stör mig på, som jag kan må dåligt över, är respektlösa människor. Vare sig det är mot andra människor eller djur så är det idiotiskt. VARFÖR ska alla leva precis som du gör? VARFÖR är det fel om någon väljer att göra på ett annat sätt? VARFÖR ska du nedvärdera folk som inte har samma åsikt som dig? VARFÖR VARFÖR VARFÖR???

Alla människor har rätt att leva sitt eget liv och gå sina egna vägar. Det kanske inte faller alla in i smaken men så är det.  Varje människa ska väl kunna må bra i det den gör och tycker om utan att nån ska komma och säga att det är fel? 

Visst, alla tycker och tänker väl om saker och ting. Och visst kan man säga vad man tycker och tänker, men det är en annan sak att inte acceptera. Väljer någon att göra nåt så är det upp till den och ingen annan. Det räcker att höra någons åsikt en, två gånger sen får det väl vara nog. Sluta vara så förbaskat respektlös och försök förstå dig på människan istället!!!!

/Anna

en regning men underbar dag

Det blev en toppenkväll som förväntat. Jag, Linda och Sara gick runt lite i affärerna i Gävle.

Jag tänkte använda upp några presentkort jag har fått i födelsedagspresent. Går in på glitter, tar ihop massa saker för jag ville använda mitt presentkort. Går till kassan för att betala med kortet, upptäcker att det inte är rätt affär..
köpte det jag hade roffat åt mig ändå, orkade inte krångla ;)

När jag (framförallt) hade kollat klart i affärerna så gick vi till american pizza place och åt underbart goda pizzor. De var alldeles frasiga å goda :D



Magen blev full å vi rullade oss till torget för att se Tobbe trollkarl m.f. det regnade en hel del och jag var lite yr, men annars vare bra :)

När det var klart så åkte jag hem till finaste å myyyyste lite för att sedan gå hem i det blöta regnet!


It's going to be a good day

Vilken sommardag, solen skiner som bara den, underbart! :D

Idag, till skillnad från några dagar bakåt har jag ju faktiskt gjort nåt (förutom typ titta på tv och mysa). Jag har varit och handlat, lackat en bit av altanen och snart ska jag, Sara och Linda åka in till gävle för shopping, mat och sedan sommarkväll! :)  
/Anna

Helt slut

Hej!
 
Kom precis hem från en springtur och jag är helt död nu men det är inte så konstigt med tanke på att jag varit igång hela dagen.
 
Först bakade jag och mamma nästan hela dagen, sen var jag tvungen att cykla till stensätra och klippa gräset och sen en springtur på det, så jag är väldigt trött nu.
 
Nu ska jag äta sen blir det ut och övningsköra igen, börjar gå riktigt bra nu!
 
Sara

nostalgi


Igår plockade jag lite bland mina grejer och hittade såna där snören man gör dessa nyckelringar med. Så jag blev lite nostalgisk och var bara tvungen att göra ett :D
/Anna

ingen borde få dö

Jag började morgonen med att läsa en blogg om en mamma som har förlorat sin dotter. Det var ganska så jobbigt att läsa, för jag tänkte mig in i situationen och då började jag bara gråta. Helt ofattbart sjukt!!! Nä, ingen borde få dö!

Ernst <3

Jag verkligen älskar Ernst. Lurar Anna att jag inte gör det, för det är så många som inte gillar honom så jag måste följa strömmen. Hennes pojkvän skickade den här länken i hennes logg. Shit va glad jag blev!!

Anna födelsedags fest!

Halloj!
 
Nu är det så att det funkar att lägga upp bilderna från Annas fest så här kommer dem!
 
Först var det så att jag kom dit en timme tidigare för att fixa lite saker innan de andra gästerna kom.
 
När folk började droppa in fick vi svara på lite frågor om Anna och hennes liv, ganska klurigt faktiskt.
 
När alla kommit började vi med att lära känna varandra, öppnade lite paket och sen var det dags för.. BAM BAM BAM.. 5-KAMP!
 
 
^ Första grenen var att man hade en strumbyxa med en boll i som skulle hänga ner mellan benen. Sedan skulle man jucka den mot en annan boll så den åkte fram. När man kommit en viss längd, skulle man vända och gå tillbaka. Sen bytta om och laget som blev klar först vann såklart. Här är Lisa, som hade lite problem haha.
 
 
 
 
Fler duktiga kämpare!
 
 
Glada och peppande åskådare trots regnet.
 
 
Lisa och Sofie!
 
 
Mer glada människor!
 
När denna lek var avklarad gick vi vidare till godissnörs tävling, alltså att alla i laget skulle äta upp ett varsit godisnsöre och de lag som blev klar först vann, dock blev det inga bilder på denna lek.
 
Sen gick vi in och gjorde lite fler lekar, bland annat charades/förklara ord och en ny version av sätta svans på gris ;);)

 
 
 
 
 
 
Ja, som bilderna visar så satt vi och chillade och åt godis och chips i mängder!
 
Ungefär vid tio började de flesta dra sig iväg och tillslut var det bara vi i Plars kvar! (Plars är vår grupp)
 
 
 
 
 
 
 
Sådär ja, nu fick ni veta lite mer om den helt fantastiska festen som Anna hade, grattis igen bästis!
 
Sara
 
 
 

Födelsedag!

Jag väntar på bilder från Sara, men hennes det hade krånglat när hon skulle lägga upp dem på bloggen, så om fredagens festligheter kommer ett inlägg om senare! 

I lördags då vare ju min 17onde födelsedag! 
Dagen började som enligt traditionen med våfflor!


Sedan fixade jag väl till mäh å tog på mig kläder osv, kan ju vara bra å ha :P 
Till lunch hade jag önskat pappas korvstroganoff, mycket gott! 
Efter lunchen fick jag pakeeeet :D



och sen tillät jag pappa träffa Emil innan jag och han cyklade iväg en sväng :)
När jag kom tillbaka så fick jag finbesök från min sandvikenfarmor och hennes dotter. Vi fikade och på nåt sätt lyckades jag somna ;S  tufft å va sjuk ;)

Till middag åt jag och min familj på Church Street, MUMS!
Resten av kvällen tillbringade jag med underbaraste Emil, vi var och kikade på småstadsliv och sedan myste vi hemma hos honom. En perfekt födelsedag :D



Bil, bil och mera bil

Hej!
 
Jag hade tänkt skriva ett inlägg om Annas födelsedags fest igår men det krånglar att lägga in bilderna från festen på datorn, så det kommer ett inlägg imorgon istället!
 
Idag har jag iallafall kört ute på vägen för första gången i en växelbil, skitstolt! Det gick riktigt bra faktiskt och det var riktigt roligt :D
 
Nu ska jag käka chips och kolla film, hörs imorgon!
 
Sara

no voice

Godmorgon! Idag är dagen, då jag blir ett år äldre ;)
Jag vaknade med ingen röst alls, igårkväll var jag VÄLDIGT hes, så tja.. hade inte väntat mig nåt annat eftersom jag envisades att prata hela tiden i stort sett. Men lika glad är jag för det ;)

Hittills idag har jag ätit en våffelfrulle, tagit ett fotbad å fixat frillan. Nu luktar det mat och sen ska jag se om jag kan få tag i min pojke :)  

Antingen Sara eller jag kommer berätta om gårdagens festligheter, ha en bra dag :D


idag

Idag väntar en dag med jobb, eller jobb, jag ska fixa saker inför kvällen, alltså roligt jobb ;)  Haha, onödigt inlägg kanske, men det var ju iaf ett inlägg :P

fikatour at my place

Igår hade jag som sagt besök av några från musikalen. Mycket trevligt må jag säga. Vi fikade och pratade i timmar! 


(bild tagen av Sussie)



En morgon i Gävle

God förmiddag!
 
Kom precis hem, varit i Gävle hela morgonen och gjort roliga saker. Fast ne, först fixade jag snoddar till tandställningen, var glasögon smakråd åt mamma, lämnade tillbaka en trasig grej jag köpt på Gina. Dock fick jag fika lite, så jag är nöjd.
 
Igår var det Sommarkväll, så jag och mina plarsbrudar var där. Vi lyssnade på musiken som spelades, åt godis och avslutade sedan kvällen hemma hos Lisa, där det blev allsång till Justin Bieber och dans till Piña Colada boy, riktigt kul!
 
Nu ska mamma och jag åka till Valbo för att leta kyckling sen ska vi övningsköra
 
Sara
 
 

fylla år e kult

2 dagar kvar tills jag blir 17 år. Ganska härligt det där med att fylla år tycker jag. Inte för att man får massa paket utan mer att man kan få ha det som man vill hela dagen. Kanske låter själviskt, men jag ska ju inte ljuga ;)  
Jag kommer fira med kompisar på fredagkväll och med familjen på lördagen, så helgen kommer bli toppen!


Sådär såg det ut för ett år sedan. Får se om man ser äldre ut snart då ;)

fika, fira, födelsedag

Ja Sara verkar ha fullt upp hon, så jag får försöka hålla i uppdateringen då.. Hon har ju börjat övningsköra å saker! Hörde att hon fick prova växla idag haha, så söt :D

För mig händer det inte mycket. Eller jo, det gör det väl. Imorn får jag besök av några från musikalgänget på fika. På fredag ska jag ha födelsedagsfest och på lördag fyller jag år :)  hoppas bara på att sjukan hinner trappa ner lite till imorn!!  Nu ska jag sova, vilket borde hjälpa :D  Natti


(bild från förra fikastoppet)
/Anna

en snurr sen är jag mycket äldre

På lördag funderar jag på att uppfylla en dröm med Saras hjälp ;)
Det är nämligen så (kanske lite töntigt) att jag vill växa upp som de gör på Sims xD  Så planen ser ut så att Sara ska kasta glitter på mig minuten jag föddes, åsså ska jag snurra runt och sedan se mycket äldre ut ;P
Det är sen sak jag bara kan tänka mig att fråga Sara om, knasiga som vi är! Jag hoppas det blir av! :D

/Anna

Båt, mat och sång

Hejhej!

Längesen jag skrev nu men har inte riktigt mått toppen på senaste tiden och då prioriterar jag inte precis bloggen. 
 
I helgen var jag iallafall till Riga med familjen! Det var mycket trevligt, otroligt bra mat och bra underhållning, väldigt nöjd.
 
Första dagen så gjorde vi inte mycket alls, åt god buffé, satt i baren och drack lite  och sen sjöng vi lite karaoke. Nästa dag tillbringade vi i Riga, otroligt fin stad faktiskt, åk dit! Därefter blev det återigen god mat, vi såg en väldigt speciellt barnshow och drack lite till och sjöng ännu mer karaoke.
 
På söndagen åkte vi hem och det var verkligen världens segaste resa, obekvämt, musiken blev tråkig och ingen att skriva mig, inte kul.
 
Nu ska jag ut på en promenad innan jag ska hem till Fredrik, förhoppningsvis då.
 
Tjao!
 
Sara

dagen i ära

Sjukan håller sig kvar. Dock blire bättre på eftermiddagarna iaf, så jag är i lite rullning trotsallt. Jag håller på å fixar i ordning lite till fredagens festligheter och snart ska jag sätta Sara i arbete. Hon vet inte alls vad som väntar hehe, skoj ;D


sjukdom på G?

Igår kväll fick jag snuskigt ont i typ bakre gommen (:S) och idag har det fortsatt, hade ont i hela övre halspartiet och i huvudet, skitskumt.. Det kommer inte så lägligt med tanke på att jag har planer hela veckan å födelsedag osv. mänmän, får bara hålla tummarna att det går över :)

Idag har jag inte gjort mycket, typ åkt och handlat och kollat på tv. Det är så sjukt tråkigt väder ute, och man blir plaskblöt när det spöregnar märkte jag (A) 

Har inte så mycket intressant att säga, tjao!
/Anna

fullproppad helg

Ja som rubriken skvallrar om så har jag haft mycket för mig i helgen. I fredags var jag i Storvik/Hofors med Lisa, Julia och några till i en stuga. Vi började med att titta på nån psykofilm, Julia lurade mig att det var en dramafilm... Märkte ju efter ett tag att det inte var det! Sen sjöng vi singstar och spelade spel. Härlig kväll :)

lördagskvällen bar det av till Österfärnebo. Jag åkte med några pooolers från musikalen och vi åkte till Amanda för att fira henne inför 18-årsdagen :P
Vi blev bjudna på mat och under kvällen hann vi med lite sanning och konsekvens, massor med prat och lite knaigheter ;)  Jag var dock inte så taggad då de flesta var fulla men inte jag så min trötthet gick i vågor :P


Amanda i mitten med Lisa och Sofie bredvid sig :)  (bild tagen från Facebook och Lisa e fotografen ;))


Idag söndag då har jag tillbringat dagen hos Emil, vi har myyysigt, kikat på saltkråkan (hihi), promenerat, tagit en numera vanlig sväng till ica och sedan gjort halv misslyckade men riktigt goda våfflor! :)  Riktig toppendag!

/Anna

kär och galen

Mitt liv äger! Jag har världens finaste pojkvän som jag skulle kunna sitta och stirra på hur länge som helst utan att tröttna. Och varje gång jag gör det så åker mungiporna upp till ögonen för jag är så glad! Härlig känsla det där med att vara kär :) <3



Som grädde på moset så är Sara också kär och är lyckligast på jorden så just nu är livet på topp, efterlängtat må jag säga :)

Annas Städtips

När man sätter igång och städar sitt rum för att det ligger LITE för mycket saker överallt. Då brukar jag ibland göra så att jag börjar på ett ställe, tar bort alla grejer som inte ska vara där och lägger dem nån annan stans tills vidare. Sedan när jag är klar där så tar jag nästa ställe och gör samma sak. Tillslut så måste man lägga undan grejerna och på så sätt gör man det :D

ett rum

Idag ståre städa på schemat... men när mitt rum ser ut som en svinstia så får jag då inte lust :(  vet inte vart jag ska börja och vart jag ska lägga alla saker!?  ÅH, varför kan inte allt bara försvinna....

Åka bååååt

Hejhej!
 
Anna har ju varit duktig och uppdaterat mycket under Stockholmresan och nu är det väl min tur men oturligt nog ska jag åka bort även denna helg. Jag och min familj ska åka till Riga och det ska faktiskt bli riktigt roligt.
 
Stockholm var iallafall skitkul och nu ska jag börja fixa mig, hejdåå!
 
Sara

ibland är livet så j*kla bra /anna


Sara påstår att detta är likt mig. Hmmm.. ;)





som bortblåst :o

Woopsie, blev inga inlägg igår. Vet inte riktigt vart Sara har tagit vägen här på bloggen.. :o

Kan ju berätta att vi hade ganska fullt upp med att städa, packa, äta på McDonalds och sedan åka hem ändå så.. Inte mycker mer intressant än att vi hittade på en lek på donken "kasta skräp i urringningen" heter den. Mycket underhållande när man är uttråkad ;)



Dag 3 i Stockholm



Frulle runt 11, lunch ca 12.30 (makaroner och falukorv, IGEN)



Åkte till Cosmonova å tittade på nån film om rymden. Vi höll händer halva filmen, för vi var rädda :P
Sedan gick vi till stan och tittade i affärer, det blev en del köpt för oss båda :)



Vi kom hem och kastade oss på sängen med godis i hand, helt slut. Så nu ska vi försöka få i oss mat och sedan chilla resten av kvällen. Imorn = hemfärd! :)

drilli dill drilli dill drilli dill dill dill

Fast Sara såg dock fett ensam ut och jag känner mig fett trött, kanske ska göra ett nytt försök att sova ändå.. Kanske hjälper om jag slår en drill och äter en macka ;) hehehehe

går inte att sova

Hmm, jag vaknade ca halv 7 efter att ha somnat runt 12. Det var väl inte den skönaste upptäckten att kolla på klockan. Plus att jag vaknade med dåligt humör, det ogillas starkt! Efter några försök till att somna så bestämde jag mig ändå för att sätta mig här, framför datorn, så så blev det!



Idag ska jag och Sara ta en lååång tur på stan, jag är på jakt efter en rosa keps och en present, sen om nåt mer hänger med hem får jag se ;)
Sen tänkte vi även ta en tripp till Cosmonova, dåligt väder här idag ändå så lika bra att ha en inomhusaktivitet :)

/Anna

Solen skiner och himlen är blå

Idag har vi varit ute på stan å kollat i affärer, vi hittade en superrolig affär med massa roliga saker :D
Och utanför vare 2 grabbar som sjöng låtar från djungelboken, så jävla sköna ;)






Sen blev vi hungriga och gick hem. Solen sken och det var skitvarmt, så vi köpte glass å la oss i solen! Riktigt härlig eftermiddag :D






Frukost a la Anna - såhär gör du

 Ta en macka ur pasen


Ta upp två färdigskurna ost skivor


Lägg på osten på mackan


Häll upp josen å njut.

hahahahahahaha wtf xD


reality

Nja, förra inlägget var ju inte riktigt sant, eller bara väldigt överdrivet.. ;)
I morse har varit och sjungit för lite pengar 300 kr för 3 låtar, inte illa pinkat! 

Sedan drog vi till Annas pappas övernattningslägenhet, inte så överdrivet stor hehe.. Och Anna fixade maten, klumpiga makaroner med falukorv och ketchup stod på menyn ;)



Sen har vi chillat gaaaalt å haft det görbra, nu ska vi ut en sväng ;)  HADE



drömmen

Då har vi förenats i Stockholm då jao! Tidig morgon för att ta sig till jobbet å tjäna in lite casch ;) 

Sedan gick vi till lyxsviten å kocken lagade en fett lyxig midda till oss. Sen chillade vi å typ åt dyra ostar å dyr kaviar. Snart ska vi dra ut med vår personliga driver för en tur i city å träffa våra kändis-kompisar. SÅ kyssen <3

/Anna å Sara

Anna is ready to leave

Idag bär det av till Stockholm för mig! Sara e redan där och imorn möts vi upp för att tillbringa 4 dagar där :D
Vi har inte bestämt så jättemycket vad vi ska göra men det finns väl alltid saker å göra i stockholm ;) Datorn och kameran ska med iaf så vi kan blogga litä!

Jag har packat och jag vet redan nu att jag kommer få problem att dra väskan.. Eftersom jag har lakan, handdukar å mat med mig. INTE massa kläder, försökte skära ner på det och jag lyckades riktigt bra känner jag :)

Snart ska jag iväg och handla det sista, tjao :)

/Anna

med vinden i håret

I förrgår gled jag runt i en röd cab, tyckte själv att det var görcoolt för bilen var hur snygg som helst! Första gången jag åkte cab med såååå det var ju en upplevelse :D



Jag, Sussie, Amanda och Maria (tre tjejer från musikalen) skulle åka till Storvik på fika hos Kristoffer, en annan från musikalen. Vi är nämligen ute på fikaturné för att se hur alla bor osv ;)  Det var suuuuperfint hos Kristoffer å gott me fika :)



/Anna

när man behöver paraply för datorn, då äre sommar!



Sitter å chillar med sommarmusik här ute, riktigt härligt! Men nu ska jag göra lite nytta! :)
/Anna

Ullared, precis som jag hade tänkt mig

Nu ligger jag lite efter med uppdateringen känner jag. Men för några dagar sedan, närmare bestämt i måndags så var jag och min familj på Ullared efter tiden på bornholm/hos mina kusiner. Jag har varit taggad på det i över ett år (sen jag såg programmet hehehe).



Ingen kö in till Ullared, när jag kom in å såg priserna blev jag chockad, sedan var det bara att sätta igång att försöka ta sig fram å fylla vagnen ;)
Vi hade tidsgräns så jag klarade inte av att fylla vagnen men jag skrapade ihop grejer för 930 kr. Mycket nöjd eftersom jag fick med mig hem nästan allt jag hade på min lista :D
När jag skulle gå till kassan så hände det bästa. Jag gick förbi Morgan :o  Fatta det inte först men sedan gjorde jag ett lite glädjeskutt, skitballt ;)
Att jag fick stå i kö till kassan en halvtimme gör ju ingenting sämre, mycket värd resa och dit ska jag igen! :)
/Anna

Städa,städa och städa mera

Tjena tjena!
 
Sol idag, vilket har gjort att humöret varit nästan på topp hela tiden, har dock varit tvungen att städa hela dagen så jag är helt jävla slut just nu.
 
Igår tillbringade jag kvällen hemma hos Linda tillsammans med några till, vi grillade och hade det mysigt. Sen skulle vi alla åkt till Sommarkväll men jag och 2 till orkade inte, så istället åkte jag hem och städade mitt rum(Jag städar fan hela tiden). Senare åkte jag hem till Elina och dödade lite simsgubbar, skitkul.
 
Nu sitter jag bara här och gör ingenting. Ikväll ska jag hem till Freddan och träffa honom för sista gången på en vecka(Herregud, hur ska det gå?!) men innan det ska jag ha ätit och träffat Anna för att fixa lite inför våran Stockholmsresa.
 
Ha det bra!
 
Sara

Kär och galen

Hej!
 
Längesen jag skrev nu men jag fick någon slags plötslig deprition och varit nere några dagar men nu är det bättre!
 
Inte mycket har hänt sedan senaste inlägget, igår tittade jag film med Elina och skrattade åt fula bilder. Jag följde sedan med henne hem och gick sedan hem till Freddan och det känns så underbart att ha hittat någon som gör en så jävla glad.
 
Idag ska jag på handledarkurs för att kunna få övningsköra, är väl inte jättetaggad men jag måste ju så. SEN SKA JAG TRÄFFA VÄRLDENS BÄSTA VÄN SOM KOMMER HEM IDAG. Saknat henne som en galning <3
 
Nu ska jag äta och duscha, bye!
 
Sara

mjao

Hejsan hoppsan! 

Längesedan jag har uppdaterat nu, men då är det bra att man är 2.

Jag har iaf kommit hem från Bornholm som jag tillbringade 3 nätter på. Nu har jag landat hos mina kusiner som jag inte har träffat på ett bra tag. Gött! :)
Kanske blir dålig uppdatering i framtiden med, men nästa vecka så ska ju jag och Sara till Stockholm (taggad) så då kan vi kanske uppdatera en hel det tillsammans :)

Vi var och hälsade på några på Bornholm och de hade de sötaste kattungarna, ville ta med en hem.



Om man någon gång kunde glömma det som hänt och gå vidare

"Ibland är man så rädd att göra fel, att bara rädslan gör att allting blir fel"
 
Klockan är just nu 01:18 och jag sitter just ni bara och funderar och jag tror jag ibland försöker alldeles för mycket. Och arg är jag också. Arg på allt dåligt som hänt och att det fortfarande ska behöva hindra mig och få mig att tro att samma sak ska hända igen. Det gör mig så jävla paranoid så jag håller på att bli galen och jag ibland vet jag inte ens vad jag ska göra åt det heller.
 
Fast varför låter man sig ens stoppas av det som varit? Varför tror man att saker som hänt i tex. tidigare förhållande ska fortsätta i nya? Jag orkar inte med att hjärnan ska hålla på såhär, önskar man kunde ta bort den ibland. Scumbag brain typ. Någon gång kommer man väl över det, antar jag.
 
Detta inlägg kommer inte många, om ens någon förstår, men jag kände att jag behövde skriva av mig.
 
Aja, sov gott människor
 
Sara

RSS 2.0